top of page

RIDEERGOTERAPI

Rideergoterapi er ergoterapi til hest og henvender sig til børn og voksne der, af forskellige årsager, ikke kan deltage på et “normalt” rideskolehold, eller på anden måde kan have gavn af ridning i uforstyrrede omgivelser.

 

Formålet med rideergoterapien er, at styrke fysiske, psykiske, kognitive, kommunikative og/eller sociale egenskaber, gennem håndtering, pasning og ridning af hesten.

 

Rideergoterapien foregår som individuelle forløb, med fokus på det der motiverer den enkelte. Det præcise indhold afklares, inden opstart, ved en indledende samtale.

 

For at komme til rideergoterapi er det hverken nødvendigt at kunne ride, eller at have erfaring med heste. Det eneste krav er, at man selv kan sidde på en hest, uden fysisk støtte.

 

Vi holder til i grønne omgivelser, mellem Tune og Snoldelev, og rider primært udenfor, på bane eller i naturen. Hvis vejret ikke er til at være ude, kan vi ride indendørs.

 

Af sikkerhedsmæssige årsager skal rytteren bære hjelm på hovedet, både i omgang med hesten og under ridning. Hvis man har en cykelhjelm, kan denne fint benyttes.

 

 

PRIS OG TILMELDING:

 

1.750 kr. pr. måned (1 x ugentligt).

 

Den indledende samtale gør det ud for første gang. Herefter rides der én gang ugentligt.    

 

Der betales månedsvis forud.

 

Tilmelding foregår på tlf.: 22169257 eller på info@motorikkompagniet.dk

 

 

Rideergoterapi er endnu ikke dækket af sygesikringen, men der er mulighed for at søge tilskud til dækning af udgiften hertil. Tilskuddet skal søges i jeres bopælskommune.

 

Læs evt. mere om merudgifter til børn hos: Den Uvildige Konsulentordning på Handicapområdet.

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page